Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002188

Harvink New jazz 2-zits bank

Verkocht

Harvink New Jazz, ontworpen door designer Martin Haksteen, is herkenbaar aan het eigenwijze design waarbij het ondenkbare mogelijk is. Het opvallende frame van de poten loopt door naar de achterzijde van New Jazz. De bank heeft een fris en eigenwijs ontwerp met schuine lijnen en geometrische vormen.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Harvink New Jazz, ontworpen door designer Martin Haksteen, is herkenbaar aan het eigenwijze design waarbij het ondenkbare mogelijk is. Het opvallende frame van de poten loopt door naar de achterzijde van New Jazz. De bank heeft een fris en eigenwijs ontwerp met schuine lijnen en geometrische vormen. Toch is deze bank niet alleen geliefd vanwege zijn uiterlijk, maar vooral omdat het design gecombineerd is met een hoogwaardig zitcomfort.

Design: Martin Haksteen

Harvink New jazz 2-zits bank samengevat:

  • Uitvoering: Leder Plus zwart
  • Poten: geschuurd chroom
  • Tijdloos design

Over Harvink

De historie van Harvink gaat terug tot 1947. Harmanus Vink begon zijn meubelfabriek. Kenmerkend voor de ontwikkelde look van Harvink is dat de (metalen) frameconstructie bijna bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. Veel van de bekleding is afritsbaar wat het reinigen en vervangen gemakkelijk maakt. Meubelen krijgen zo een tweede leven en kennen een lange levensduur. Alle meubelen van Harvink worden in eigen hand en in Nederland geproduceerd.

 
CloseClose

Uw aanvraag