Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Leolux Promotie actie bij Gilsing Wonen

Leolux Promoties

Extra voordeel op uw favoriete modellen

Leolux Flint

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Flint

De Leolux Flint is een zeer uitgebreid programma met diverse afmetingen banken, divans en aanbouw-elementen. Het Flint programma is zo geconstrueerd dat er zowel grote als kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden. Het voorbeeld gaat uit van uitvoering als hoekcombinatie in de stof Varese.

Hoekcombinatie
van € 4.575,-
Nu € 4.170,-

Leolux Tango

Tango is een Leolux klassieker die met zijn flexibiliteit de wereld van het interieur een andere aanblik gaf. Ruim 25 jaar later nog steeds zeer populair, en door zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek! Nu in verschillende stofsoorten en in leder Senso tegen een scherpe promotieprijs! Het voorbeeld hieronder gaat uit van bekleding met leersoort Senso.

2-zits bank3-zits bank
van € 4.695,-van € 5.265,-
voor € 3.895,-voor € 4.395,-

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Scylla Stories bij Gilsing Wonen

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Scylla Stories

Geniet nu extra voordelig van de nieuwste Scylla serie van Leolux. De uitvoeringen in de 'Stories' serie zijn nu voordelig verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het voorbeeld gaat uit van uitvoering in hoogwaardig leder Danza.

Fauteuil laagFauteuil hoog
Nu € 2.165,-Nu € 2.275,-

Leolux Adartne

Een kubistisch, strak ontwerp met een open uitstraling. Dit in combinatie met de sympathieke maatvoering maakt Adartne ook geschikt voor kleinere ruimtes. Met bovendien een prettige, actieve zit. De perfecte combinatie! Nu op de fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en de poefs speciale promotieprijzen; op verschillende stof- en ledersoorten! Hieronder ziet u een voorbeeld van de banken uitgevoerd in stof Steelcut Trio.

2-zits bank 2,5-zits bank
van € 2.975,-van € 3.420,-
Voor € 2.675,-Voor € 2.975,-

*Prijs is van toepassing op uitvoering stof Steelcut Trio

Leolux Papageno actie

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Papageno

Papageno is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor. Het ontwerp, de zorgvuldig gekozen siernaden en het hoge comfort verlenen deze compacte fauteuil een karakter dat alleen Leolux haar modellen durft mee te geven. Nu extra voordelig in stof Stretch of leder Senso. Combinatie van stoffen ook mogelijk! Onderstaan voorbeeld is van toepassing op uitvoering in leder Senso.

Fauteuil
van € 2.125,-
voor € 1.995,-

Leolux Volare

De tijdloze Volare fauteuil is nu extra voordelig verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het gaat hierbij om de Volare mét hoofdsteun! Ook de bijpassende pouf is afgeprijsd. In het voorbeeld hieronder wordt uitgegaan van een uitvoering in leder Danza.

FauteuilPouf
van € 2.225,-van € 1.315,-
voor € 1.795,-voor € 995,-

Leolux Volare actie

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Danza

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Raffino

Leolux Oscar

De prachtige Oscar bank is in de promotie! Verkrijgbaar als complete bank of in elementen om zo een fraaie hoekbank samen te stellen. Hoogwaardige leersoorten doen mee waaronder Danza, Arkadia en stofsoort Strand. Tijdloze en robuuste bank die ieder interieur zal sieren. In het voorbeeld gaan we uit van leder Danza.

2,5-zits bank3-zits bank
van € 3.695,-van € 4.025,-
voor € 3.345,-voor € 3.745,-

Leolux Bora Bèta

De Bora Bèta, ook gebaseerd op de klassieker Bora Bora van Leolux. Deze bank heeft een hogere rugleuning met extra ondersteuning in de onderrug door de slimme vormgeving van de kussens. Nu extra voordelig in leder Wapiti en leder Senso. De voorbeelden hieronder zijn gebaseerd op leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkheden.

2-zits bank3-zits bank
van € 3.195,-van € 4.165,-
voor € 2.795,-voor € 3.575,-

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Bora Bora

Het klassieke model van Leolux uit 1983. Nog steeds succesvol en even comfortabel door zijn heerlijk zachte rugkussens die zich vormen naar uw lichaam. Nu extra voordeel, op het gehele Bora Bora programma in leder Wapiti of leder Senso. In het voorbeeld is er uitgegaan van leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra opties.

2-zits bank3-zits bank
van € 2.995,-van € 3.695,-
voor € 2.625,-voor € 3.345,-

Leolux Dolcinea

Een zeer comfortabele klassieke fauteuil van Leolux. De rug vormt zich naar uw lichaam, en door de gebogen onderzijde staat u gemakkelijker op en worden beschadigingen voorkomen. Nu extra voordeel in de combinatie leder Senso met stof Alcantara en geheel in leder Wapiti. In het voorbeeld is uitgegaan van leder Wapiti. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkheden.

Fauteuil
van € 2.065,-
voor € 1.795,-

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Wapiti

leolux faya lobi actie

*Prijs is van toepassing op uitvoering in stof Bolster

Leolux Faya Lobi hoekbank

Deze prachtige hoekbank is nu in de promotie. Verschillende stofsoorten doen mee waaronder Tiempo, Bolster en Maple. Stel uw ideale hoekbank samen. In het voorbeeld gaan we uit van een hoekbank met de opstelling: 2-zits arm links en einddeel poef rechts in de stof Bolster.

2-zits arm linksEind poef RTotaal
van € 2.975,-van € 2.925,-van € 5.900,-
voor € 2.375,-voor € 2.375,-voor € 4.750,-

leolux palone paradise actie

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso, Pa uitvoering

Leolux Pallone Paradise & eigen samenstelling

De Leolux Scylla Paradise serie put zijn inspiratie uit verschillende vogelsoorten. De serie is prachtig en nu in de promotie! Ook kunt u nu extra voordelig uw eigen Pallone samenstellen. Maak uw set compleet met een bijpassende poef en bijzettafel die ook meedoen aan de promotie. Pallone is verkrijgbaar in 3 groottes; de Pa is de grootste, gevolgd door de Ma en de Lil' is een kinderformaat.

Pallone Pa ParadisePallone Pa eigen design
van € 1.560,-
Nu € 1.395,-voor € 1.495,-

Leolux Kikko

Deze opvallende fauteuil van Leolux is nu extra voordelig verkrijgbaar in een zeer leuke uitvoering; met 1,2, 3 of zelfs 4 kleuren in leder Senso. U kunt kiezen welke vlakken welke kleur krijgen. Heerlijk ontspannen in een opvallende relaxzetel. In het voorbeeld gaan we uit van leder Senso.

Fauteuil
van € 3.695,-
voor € 3.095,-

leolux kikko actie

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Stel een vraag over deze actie