Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Gratis poef bij Leolux caruzzo

Leolux Caruzzo

Nu met gratis poef

Een comfortabel cadeau!

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie nu bij Gilsing Wonen een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

Caruzzo is er in stof vanaf € 2.295,- en in leer vanaf € 2.575,-. De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

Caruzzo staat voor wendbare weelde

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem kunnen samengaan. De binnen- en buitenzijde kunt u, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Kiest u voor stof of leer; voor de bekende voet Original of de nieuwe vierteens voet Pure? Voor eenheid of contrast? Zo vormt u Caruzzo naar uw eigen hand.

Gratis bij Poef bij Leolux Caruzzo

Keuze uit twee voeten

Gratis bij Poef bij Leolux Caruzzo

Gratis bij Poef bij Leolux Caruzzo

Leolux zou Leolux niet zijn als we niet zouden bekijken hoe we een model als Caruzzo nog verder konden verfijnen. Daarom is de fauteuil – en de bijpassende poef – er nu ook met de nieuwe vierteens voet ‘Pure’. De vorm is net wat strakker dan de versie ‘Original’ die natuurlijk ook nog niets aan stijl heeft ingeboet. Dus de vraag is aan u: gaat u voor ‘Original’ of ‘Pure’?

caruzzo achterkant

Siersteek Artisan

Vorm en functie versterken elkaar bij Caruzzo. De hoge rug is ontworpen voor optimale steun en privacy, en op de achterzijde afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kiest u zelf de kleur van het garen.

caruzzo met gratis poef bij Gilsing Wonen

Actieve of passieve zit

En als u eenmaal ontspannen plaatsneemt, bepaalt u aan de hand van het uitgekiende mechaniek van de Plus-uitvoering precies hoe actief of passief u zit. Dat maakt de essentie van deze fauteuil eens te meer duidelijk: Caruzzo draait om u.

Nieuw: keuze uit twee poefs

poef caruzzo 01

poef caruzzo 01

Gelijktijdig met deze actie introduceren we een nieuw model poef. Voortaan heeft u keuze uit het bekende model
Forte én de nieuwe poef Fine (met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’).


Kenmerken

  • Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm). 
  • Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding, elke combinatie van stof en leer is dus mogelijk. 
  • De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- en vijfteens versie. 
  • De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium en kan uitgevoerd worden in een lak- of epoxykleur. De handgreep van het neigmechaniek is beschikbaar in chroom of in een lakkleur die past bij de voet. 
  • Voor extra comfort is er een bijpassende poef en deze is nu gratis! 
  • Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

caruzzo kenmerken

Stel een vraag over deze actie