Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316526985
Pastoe landscape kast

De nieuwe Pastoe Joost Selectie 2019

Pastoe Vision kast

De nieuwe Pastoe Joost Selectie 2019

Pastoe L Serie kast

De nieuwe Pastoe Joost Selectie 2019

Pastoe Landscape

Landscape

De bladen van de Landscape JS 2019 zijn in Natural Walnut in plaats van Teak soft. Voor het open vak heb je een keuze. Het raster of legplank met bijbehorende achterpaneel kan je kiezen in 5 verschillende kleuren.De Landscape JS 2019 is vanaf nu te bestellen.

€ 2.650,-
Pastoe Vision

Vision

De Vision Joost Selectie is ontworpen als TV-meubel, maar je mag de kast ook als een los dressoir gebruiken. Het linker front is in Eiken, op de vakken de gekleurde vlakken kan je nu zonder meerprijs uit een selectie van Pastoe kleuren kiezen.

Op verzoek voegen we boven en onder, zonder meerprijs, kabeldoorvoeren toe.


€ 2.625,-
Pastoe L Serie

L Serie

De L-Serie Joost selectie deed vorig jaar zijn intrede. Vanaf nu is het dressoir in Ash met kenmerkende zwarte greepjes en binnenwerk in de kleur Olive, officieel een Joost Selectie geworden, tegen een gereduceerde prijs.

€ 3.000,-
Pastoe Landscape
Pastoe Vision
Pastoe L Serie

De nieuwe Pastoe Joost Selectie 2019

Je hoort steeds vaker dat men geen keus kan maken door de vele opties. Dit werd ook opgemerkt door creatief directeur van Pastoe: Joost van der Vecht. Hij bedacht een oplossing voor dit probleem. De Joost Selectie. De selectie bestaat uit 3 series: Vision, Landscape en L-serie. Iedere kast heeft Joosts favoriete samenstelling. De kasten zijn tevens snel leverbaar en hebben een vaste prijs. Goed nieuws dus voor alle twijfelaars onder ons!

De Pastoe Joost Selectie 2019 is nu te bestellen. De vorige Pastoe Joost Selectie is nog te bestellen tot en met juli 2019.

*Vraag in de winkel naar voorwaarden

Stel een vraag over deze actie