Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Algemene voorwaarden

Informatie
De getoonde informatie op deze website wordt met uiterste zorg en aandacht door Gilsing Wonen samengesteld. Het kan echter voorkomen dat ondanks onze zorg en aandacht de informatie die hier verstrekt wordt onvolledig en/ of onjuist is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie. Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Gilsing Wonen behoudt het recht om informatie op deze website aan te vullen en/of zonder enige kennisgeving wijzigingen door te voeren.

Voorwaarden laagsteprijsgarantie Gilsing Wonen
De laagsteprijsgarantie geldt voor al uw aankopen bij Gilsing Wonen. De garantie geldt tot 3 weken na aankoop van uw meubelen. Vindt u binnen deze 3 weken uw meubelen ergens anders goedkoper dan wordt het verschilbedrag in mindering gebracht op uw orderbedrag. De laagsteprijsgarantie geldt niet op aanbiedingen uit het buitenland. De laagsteprijsgarantie geldt niet op aanbiedingen van webshops. De garantie geldt alleen wanneer verkoop- en garantievoorwaarden van de concurrerende winkel hetzelfde zijn als de voorwaarden van Gilsing Wonen. Alleen prijsvergelijkingen met meubelen afkomstig van winkels uit Nederland, vallen onder de laagsteprijsgarantie. Prijsvergelijking vindt plaats op basis van de prijs die in de winkel wordt aangegeven. Model, materiaal en afwerking van het meubel moeten hetzelfde zijn als het meubel dat u bij Gilsing Wonen heeft gekocht. De garantie geldt niet voor showroommodellen of aankopen tijdens kortingsacties.

Inhoud en beeldmatariaal
Gilsingwonen.nl is met alle inhoud en elementen daarvan, zoals afbeeldingen, foto’s, logo, en teksten eigendom van Gilsing Wonen. Het is niet toegestaan om deze website of gedeelten daarvan openbaar te verspreiden, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Gilsing Wonen. Gilsing Wonen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van onze gegevens verstrekt door Gilsing Wonen.

Externe kanalen
Er zijn online kanalen met onze producten die buiten het domein van Gilsing Wonen vallen. Deze worden niet onderhouden door Gilsing Wonen en is daarbij ook niet verantwoordelijk voor de getoonde informatie of het functioneren van deze websites. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Gilsing Wonen worden onderhouden wordt afgewezen.

CBW Garantie
De aangeboden design meubelen verkeren in nieuw staat en worden verkocht onder de CBW garantie voorwaarden. Bijaankoop van uw design bank, fauteuil, stoel of kast uit onze meubel outlet kunt u rekenen op de vertrouwde en uitstekende service van Gilsing Wonen.

Beschikbaarheid
Helaas kunt u binnen onze meubel outlet geen meubelen reserveren. Voor alle aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt. Mocht u interesse hebben in één of meerdere outlet meubels dan kunt u het beste eerst telefonisch contact maken om zeker te stellen dat het desbetreffende meubel op voorraad is. Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden.

Contact
Neem voor extra informatie contact op met Gilsing Wonen, Tel: 0316 - 52 69 85 of breng een bezoek aan onze meubel outlet showroom te Zevenaar. U bent van harte welkom!