Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0001

Arco Arc bank

Bank Arc van Arco is - de naam verraadt het al - een houten bank in de vorm van een boot. Een uniek meubel in uw interieur dus. De Arc heeft een romp gemaakt van eikenfineer en een bovenzijde van massief eiken.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 3.530
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Bank Arc van Arco is - de naam verraadt het al - een houten bank in de vorm van een boot. Een uniek meubel in uw interieur dus. De Arc heeft een romp gemaakt van eikenfineer en een bovenzijde van massief eiken. De bank heeft aan de voor- en achterzijde leren handgrepen die een mooi detail vormen en waarmee de Arco Arc gemakkelijk te verplaatsen is.

Design: Bertjan Pot

Arco Arc bank samengevat:

  • Gemaakt van eikenfineer (romp) en massief eiken (zitting)
  • Afmetingen 212 x 45 x 44 (l x b x h)

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag