Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0003

Arco Base eetkamertafel

De Arco Base eetkamertafel heeft een massief houten blad dat bestaat uit twee delen. Het blad rust op een voet van beton. Deze Arco Base krijgt zijn robuuste uiterlijk doordat er duurzame materialen zijn gebruikt. Dit zorgt er tevens voor dat deze eetkamertafel tegen een stootje kan.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.785
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Base eetkamertafel is een robuuste en opvallende verschijning. De rechthoekige vormen worden verzacht middels subtiele rondingen en een verfijnde afwerking. Deze tafel van massief hout met een betonnen voet geven het design bovendien een industriële look.


Het tafelblad bestaat uit twee losse delen die in de lengterichting zijn geplaatst. De Arco Base bestaat uit materialen die tegen een stootje kunnen; hierdoor is het een tafel waar ook de volgende generatie aan kan zitten, eten en leven. Dat niet alle mooie zaken in het leven van ver hoeven te komen bewijst Arco met deze tafel. De Arco Base eetkamertafel is het eerste product is uit de nieuwe Local-Wood- Collectie van Arco. Deze meubelen zijn uitgevoerd in hout wat afkomstig is uit de buurt van de fabriek. Hierdoor is de Arco Base een zeer duurzame tafel.


De Arco Base eetkamertafel leent zich uitstekend als royale eetkamertafel maar is ook zeer geschikt om als werkplek te dienen. Kortom; echt een tafel om aan te leven. Bekijkt u ook eens de bijpassende Arco Base Bench.

Design: Jorre van Ast

Arco Base eetkamertafel samengevat:

  • Blad van massief eiken
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (lengte van 240 tot 360 cm, breedte 100 of 120 cm, hoogte 75 of 95 cm)
  • De Arco Base is ook op maat leverbaar

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag