Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0005

Arco Buzz Eetkamerstoel

De Buzz eetkamerstoel van Arco is bijzonder door zijn zitting die is gemaakt van 3D gevormd flinterdun fineer. Het onderstel van de Buzz bestaat uit een aluminium buisframe. Door het gebruik van deze materialen is de stoel zeer licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 370
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Buzz eetkamerstoel van Arco is bijzonder door zijn zitting die is gemaakt van 3D gevormd flinterdun fineer. Het onderstel van de Buzz bestaat uit een aluminium buisframe. Door het gebruik van deze materialen is de stoel zeer licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Behalve als eetkamerstoel kan de Buzz ook gebruikt worden in bijvoorbeeld een conferentiezaal.

Ontwerp: Bertjan Pot

Arco Buzz Eetkamerstoel samengevat:

  • Kuip leverbaar in beuken- of eikenfineer
  • Onderstel van aluminium met epoxylak
  • Gemakkelijk stapelbaar

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag