Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0007

Arco Close Eetkamerstoel

De Arco Close eetkamerstoel is nieuw binnen de collectie van Arco. De Close is ontworpen door de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik. De stoel zit net zo comfortabel als hij eruit ziet. De organisch gevormde ronde rugleuning zorgt voor veel zitcomfort doordat hij zich aangenaam om je rug heen vormt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 510
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Close eetkamerstoel is nieuw binnen de collectie van Arco. De Close is ontworpen door de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik. De stoel zit net zo comfortabel als hij eruit ziet. De organisch gevormde ronde rugleuning zorgt voor veel zitcomfort doordat hij zich aangenaam om je rug heen vormt. De Arco Close is een elegante stoel die comfort en klassieke eenvoud uitstraalt.

Design: Gudmundur Ludvik

Arco Close Eetkamerstoel samengevat:

  • Kuip beschikbaar in vele stof- en ledersoorten
  • Onderstel: beuken laminaat met eiken toplaag
  • Zitdiepte: 44,5cm
  • Binnen- en buitenzijde kuip in andere stof of kleur mogelijk

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!