Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0012

Arco Flux Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Flux van Arco is een moderne stoel met een uiterst comfortabele constructie. De rugconstructie is voorzien van verenstaal dat de rug flexibel maakt en zorgt voor extra comfort. Daarnaast is dit meubel veelzijdig toepasbaar en betaalbaar.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 470
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Eetkamerstoel Flux van Arco is een moderne stoel met een uiterst comfortabele constructie. De rugconstructie is voorzien van verenstaal dat de rug flexibel maakt en zorgt voor extra comfort. Daarnaast is dit meubel veelzijdig toepasbaar en betaalbaar. En ook niet onbelangrijk: duurzaam, met een constructie waarvan alle onderdelen en materialen goed te scheiden en daarmee recyclebaar zijn. De Arco Flux past perfect rond de eetkamertafel, maar is ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik.

Design: Jorre van Ast

Arco Flux Eetkamerstoel samengevat:

  • Leverbaar met of zonder armleuningen
  • Verkrijgbaar in stof en leer
  • Sledeonderstel (in hoogglans chroom, RVS optiek of epoxy), 4-poots centrale voet (in gepolijst aluminium of epoxy) of houten 4-poot in eiken

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag