Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0013

Arco Frame eetkamerstoel

Binnen de Arco-collectie is de Arco Frame eetkamerstoel een klassieker. Het eenvoudige en luchtige ontwerp met mooie rechte lijnen maakt het tevens een echte eyecatcher. Wat betreft comfort biedt de Arco Frame een actieve, stevige zit.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 705
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Binnen de Arco-collectie is de Arco Frame eetkamerstoel een klassieker. Het eenvoudige en luchtige ontwerp met mooie rechte lijnen maakt het tevens een echte eyecatcher. Wat betreft comfort biedt de Arco Frame een actieve, stevige zit. De Frame past zowel in een klassiek als modern interieur en is ook zeer geschikt voor vergaderruimtes.

Naast de gewone Arco Frame is er de XL-versie, die gelijk is aan deze Frame, maar een ruimere zitting heeft. Verder is er de extra comfortabele ‘adjustable’ versie waarbij de zitting en de rug vrijelijk naar voren en naar achteren bewogen kunnen worden (deze is niet beschikbaar voor de XL-variant). Ook verkrijgbaar zijn Arco Frame Round en Arco Frame Bench.

Design: Burkhard Vogtherr

Arco Frame eetkamerstoel samengevat:

  • Kuip in kleurlak, stof, leer, eikenfineer of padded (Frame)
  • Kuip in kleurlak, stof of leer (Frame XL)
  • Onderstel in epoxy lak, parel- of hoogglans chroom

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!