Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211457

Arco Frame 2.0 eetkamerstoel

De Arco Frame 2.0 eetkamerstoel is een nakomeling van het klassieke Frame design. Hij heeft echter een spannend contrast gekregen. Daarnaast heeft hij ook een heerlijk zitcomfort.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 670
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Frame 2.0 eetkamerstoel is een nakomeling van het klassieke Frame design. Hij heeft echter een spannend contrast gekregen. Zijn kuip heeft namelijk een organische vorm. Dit steekt prachtig af tegen het geometrische frame. Bovendien geeft dit hem een heldere en moderne uitstraling. Daarnaast heeft hij ook een heerlijk zitcomfort. Om dit comfort te vergroten zijn de leuningen voorzien van zwarte kunststof armleggers. Hij is bekleed in de stofsoort Rivet 24. Zijn frame is uitgevoerd in RAL 5004 Zwartblauw. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 55cm x 56cm x 80cm.


Design: Burkhard Vogtherr

Arco Frame 2.0 eetkamerstoel samengevat:

  • Zwarte kunststof armleggers
  • Bekleding: stofsoort Rivet 24
  • Onderstel: metaal in RAL 5004 Zwartblauw
  • Afmetingen: 55cm x 56cm x 80cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!