Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0014

Arco Frame Bench eetkamerbank

De Arco Frame Bench bank is ideaal om aan uw keuken- of eetkamertafel te plaatsen. Dit meubel is volledig aan uw eigen smaak aan te passen. Zo is de Arco Frame leverbaar met of zonder rugleuning, in stof of in leer en is het onderstel verkrijgbaar in parel- of hoogglanschroom of in epoxy lak.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.530
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Frame Bench bank is ideaal om aan uw keuken- of eetkamertafel te plaatsen. Dit meubel is volledig aan uw eigen smaak aan te passen. Zo is de Arco Frame leverbaar met of zonder rugleuning, in stof of in leer en is het onderstel verkrijgbaar in parel- of hoogglanschroom of in epoxy lak. Ook kan de bank solitair of in een hoekopstelling worden geplaatst. In elke opstelling is dit een licht en luchtig meubel.

Ook verkrijgbaar zijn de Arco Frame en Arco Frame Round.

Design: Burkhard Vogtherr

Arco Frame Bench eetkamerbank samengevat:

  • Leverbaar in verschillende afmetingen
  • Onderstel in parel- of hoogglanschroom of in epoxy lak
  • Leverbaar met of zonder rug
  • Zitting in stof of in leer
  • Hoekopstelling tegen meerprijs

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag