Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211456

Arco Frame II eetkamerstoel

De Arco Frame 2.0 eetkamerstoel XL is het bekende design Frame in een nieuw jasje. Hij geeft een moderne en eigentijdse sfeer af. Dit komt namelijk doordat hij een spannend contrast heeft gekregen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 590
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Frame 2.0 eetkamerstoel XL is het bekende design Frame in een nieuw jasje. Hij geeft een moderne en eigentijdse sfeer af. Dit komt namelijk doordat hij een spannend contrast heeft gekregen. Zijn frame is zowel strak als hoekig. In tegenstelling tot zijn kuip. Deze heeft namelijk een fijne organische vorm. De XL uitvoering is echter voorzien van een breder frame. Bovendien heeft hij ook een heerlijk zitcomfort. Deze wordt verhoogd door de kunststoffen armleggers. Hij is bekleed in de stofsoort Rivet 24. Zijn frame is uitgevoerd in RAL 5004 Zwartblauw. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 55cm x 58cm x 80cm.


Design: Burkhard Vogtherr

Arco Frame II eetkamerstoel samengevat:

  • Zwarte kunststof armleggers
  • Bekleding: stofsoort Rivet 24
  • Onderstel: metaal in RAL 5004 Zwartblauw
  • Afmetingen: 55cm x 58cm x 80cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!