Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0033

Arco Laze eetkamerstoel

De Arco Laze, een luxe eetkamerstoel met een uitermate hoog zitcomfort. De strakke kuip en de los gestoffeerde kussens geven een mooi contrast.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 925
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Laze eetkamerstoel. Een prachtig en vernieuwend design welke direct in het oog springt. Het zitcomfort is uitermate hoog. Dit komt door de losse zit en rug kussens en een elastische vering in de zitting. Doordat de zit en rug kussens in een andere materiaal te bekleden zijn als de kuip zijn er bijzondere combinaties mogelijk. Kies uit de vele verschillende stof- en ledersoorten om uw Arco Laze volledig te personaliseren. Het onderstel van de Laze is gemaakt van massief eiken en kan worden uitgevoerd in alle Arco beitskleuren. Een bijzonder fraaie stoel met een vernieuwend ontwerp.


Design: Gudmundur Ludvik

Arco Laze eetkamerstoel samengevat:

  • Arco Laze eetkamerstoel met uitzonderlijk goed zitcomfort
  • Stoffering: stof, leder en duo-stoffering
  • Onderstel: massief eiken in alle Arco beitskleuren
  • Zeer fraai design

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!