Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211461

Arco Laze eetkamerstoel

Verkocht

De Arco Laze eetkamerstoel wordt vooral gekenmerkt door zijn ultieme zitcomfort. Dit komt namelijk voor zijn losse zit- en rugkussen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Laze eetkamerstoel wordt vooral gekenmerkt door zijn ultieme zitcomfort. Dit komt namelijk voor zijn losse zit- en rugkussen. Daarnaast heeft hij een elastisch net in de zitting. Laze heeft bovendien een subtiel contrast gekregen. De kussens zijn los gestoffeerd, maar de kuip juist strak. Hij is bekleed in de stofsoort Alma 89. Zijn onderstel is van massief eiken Naturel, uitgevoerd in een N-lak. Ten slotte heeft hij nog een formaat van 62cm x 57cm x 84cm.


Design: Gudmundur Ludvik

Arco Laze eetkamerstoel samengevat:

  • Bekleding: stofsoort Alma 89
  • Onderstel: massief eiken Naturel in N-lak
  • Afmetingen: 62cm x 57cm x 84cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag