Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211396

Arco Reset eetkamerstoel

Verkocht

De Arco Reset eetkamerstoel is een slanke stoel met armleuningen. Modern en fris met, zoals we gewend zijn van Arco, heerlijk zitcomfort

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Reset eetkamerstoel is een fris en rank ontwerp door de plaatsing van de poten en de armleuningen. “We are Arco, we make tables” En stoelen voor bij die tafels natuurlijk! Maar deze Reset eetkamerstoel past echt niet alleen bij een Arco tafel. Met de poten en armleuningen uitgevoerd in chroom en gestoffeerd in een mooie groentint past deze eetkamerstoel in verrassend veel interieurs. De rugleuning loopt helemaal door tot aan de zitting voor een extra fijne en stevige zit.


Design: Arco

Arco Reset eetkamerstoel samengevat:

  • Arco Reset eetkamerstoel met armleuningen
  • Gestoffeerd in stofsoort Danzia in kleur 0064 groen
  • Onderstel: chroom op transparante voetjes
  • Nederlands fabricaat

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag