Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80201027

Arco Shift eetkamertafel

Vorm en functie gaan hand in hand in de Arco Shift. Hij is namelijk ontworpen op basis van het duramas principe. Zowel de houten als aluminium onderdelen zijn afkomstig uit Nederland.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 5.985
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Shift eetkamertafel oogt zowel minimaal en rank als vriendelijk. Vorm en functie lijken hand in hand te gaan in zijn ontwerp. Hij is namelijk ontworpen op basis van het duramas principe. De kern van de tafel is een plaat met het PEFC keurmerk. Daarop is een laag semi-massief hout verlijmd, uitgevoerd in Duramas Naturel B30. Daardoor heeft hij alle voordelen van massief hout. Op spaarzame wijze wordt zo schaars hardhout gebruikt. Het aluminium frame draagt het blad. Deze is uitgevoerd in RAL7039 Quartz Frey in Fine Texture. Een partner van Arco produceert de aluminium onderdelen in Nederland geproduceerd. In eigen fabriek in Winterswijk worden bovendien de houten onderdelen gemaakt. Alle onderdelen zijn te recyclen of te “refurbishen”, waardoor de tafel compleet kan worden gedemonteerd. Ten slotte heeft hij een formaat van 210cm x 100cm x 75cm.


Design: Jorre van Ast

Arco Shift eetkamertafel samengevat:

  • Ontworpen op basis van het duramas principe
  • Blad: Duramas Naturel B30
  • Onderstel: aluminium RAL7039 in Fine Texture
  • Afmetingen: 210cm x 100cm x 75cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!