Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LARC0022

Arco Slim eetkamertafel

De Arco Slim eetkamertafel kan in ieder huishouden het middelpunt van de aandacht zijn. Zoals de naam al doet vermoeden van is deze eetkamertafel van een slank ontwerp. Dankzij een innovatieve constructiemethode is de Arco Slim toch zeer stabiel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.080
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Slim eetkamertafel kan in ieder huishouden het middelpunt van de aandacht zijn. Zoals de naam al doet vermoeden van is deze eetkamertafel van een slank ontwerp. Dankzij een innovatieve constructiemethode is de Arco Slim toch zeer stabiel. Door zijn fijne en ranke voorkomen is deze Arco Slim een echte blikvanger en past de tafel in veel interieurs.

Gilsing Wonen heeft ook versie Arco Slim + in de collectie. De grotere variant van de Arco Slim. De maximale lengte van deze tafel is 360 cm. De Arco Slim+ is erg geschikt voor zakelijke omgevingen.

Designer: Bert Jan Pot

Arco Slim eetkamertafel samengevat:

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en in rechthoekige of vierkante variant
  • Blad en poten van gefineerd staal
  • Uitvoering in eiken of gelakt essen
  • Optie blad in solid surface met bladrand en poten in licht eiken

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!