Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807261

Arco Tablet bijzettafel

De Arco Tablet bijzettafel is een prachtig simplistisch ontwerp. Hij oogt zowel zacht als vriendelijk. Dit heeft hij allemaal te danken aan zijn fraaie tafelblad. Deze is namelijk gevormd met stompe hoeken.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 239 Normale prijs € 345
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Tablet bijzettafel is een prachtig simplistisch ontwerp. Hij oogt zowel zacht als vriendelijk. Dit heeft hij allemaal te danken aan zijn fraaie tafelblad. Deze is namelijk gevormd met stompe hoeken. Zowel het blad als de poten zijn tevens uitgevoerd in eikenfineer Wijn Rood. Deze warme kleur geeft een klassiek en Oosters randje aan het design. Bovendien heeft Tablet ook een lus. Deze is uitgevoerd in bruin leder. De lus houdt het ontwerp heerlijk eigentijds. Daarnaast heeft hij nog een mooi formaat van 45cm x 45cm x 40cm.


Design: Jonas Trampedach

Arco Tablet bijzettafel samengevat:

  • Uitvoering blad: eikenfineer Wijn Rood
  • Uitvoering poten: massief eiken Wijn Rood
  • Afmetingen: 45cm x 45cm x 40cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag