Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807272

Arco Tre bijzettafel

De Arco Tre bijzettafel heeft zowel een simplistisch als speels design. Tre is niet alleen een fraai item, maar ook makkelijk in gebruik. Om deze reden wordt hij ook wel het gereedschap van het interieur genoemd. Tevens is hij een afstammeling van het welbekende eenvoudige boerenkrukje. Echter onderscheid Tre zich door zijn geavanceerde materiaalgebruik.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 290 Normale prijs € 490
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Tre bijzettafel heeft zowel een simplistisch als speels design. Tre is niet alleen een fraai item, maar ook makkelijk in gebruik. Om deze reden wordt hij ook wel het gereedschap van het interieur genoemd. Tevens is hij een afstammeling van het welbekende eenvoudige boerenkrukje. Echter onderscheid Tre zich door zijn geavanceerde materiaalgebruik. Ook heeft hij een fraaie detaillering. Zo zijn de poten vormgegeven als L-profiel. De bijzettafel heeft een blad uitgevoerd in MDF in RAL 9005 Black. Daarnaast zijn de poten uitgevoerd in massief eiken Zwart. Ten slotte heeft hij nog een bescheiden formaat van Ø 45 cm x 40cm. Door zijn donkere kleurenpalet oogt Tre wat stoerder en vind daarom makkelijk een plek in huis.


Design: Jonas Trampedach

Arco Tre bijzettafel samengevat:

  • Uitvoering blad: MDF in RAL 9005 Black
  • Uitvoering onderstel: massief eiken Zwart
  • Afmetingen: Ø 45cm x 40cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag