Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807270

Arco Tre bijzettafel

De Arco Tre bijzettafel is zowel stijlvol als lekker speels. Het design is er eenvoudig gehouden waardoor zijn kleuren meer lijken te spreken. De bijzettafel is een afstammeling van het bekende boerenkrukje.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 290 Normale prijs € 395
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Tre bijzettafel is zowel stijlvol als lekker speels. Het design is er eenvoudig gehouden waardoor zijn kleuren meer lijken te spreken. De bijzettafel is een afstammeling van het bekende boerenkrukje. Hoewel zij qua vorm sterk op elkaar lijken, onderscheid Tre zich echter door zijn geavanceerde gebruik van de materialen. Niet alleen heeft hij een fraaie vormgeving, maar ook is hij erg makkelijk in gebruik te nemen. Ondanks zijn eenvoud heeft hij toch een klein detail gekregen. De poten zijn namelijk niet uitgevoerd in de standaard vorm. Deze poten hebben een L-profiel vorm wat hem een stoere boost geeft. Het blad is uitgevoerd in MDF in speciale lak. De poten zijn daarentegen uitgevoerd in massief eiken Wijn Rood. De bijbehorende afmetingen zijn Ø 55 cm x 50cm. Kortom: Tre is eenvoudig, maar zeker niet onopvallend.


Design: Jonas Trampedach

Arco Tre bijzettafel samengevat:

  • Uitvoering blad: MDF in speciale lak
  • Uitvoering poten: massief eiken Wijn Rood
  • Afmetingen: Ø 55cm x 50cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag