Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807269

Arco Tre bijzettafel

De Arco Tre bijzettafel heeft een zeer simplistische vormgeving. Toch oogt hij wat speels en dat heeft hij te danken aan zijn ronde tafelblad. Hij is een nakomeling van het welbekende boerenkrukje. Hoewel zij op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, springt Tre eruit met zijn geavanceerde materialengebruik.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 235 Normale prijs € 395
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Tre bijzettafel heeft een zeer simplistische vormgeving. Toch oogt hij wat speels en dat heeft hij te danken aan zijn ronde tafelblad. Door zijn eenvoudige design lijken de kleuren ook meer te spreken. Hij is een nakomeling van het welbekende boerenkrukje. Hoewel zij op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, springt Tre eruit met zijn geavanceerde materialengebruik. Ook is er een leuk detail toegevoegd aan de poten. Deze hebben namelijk geen standaard vorm, maar is gevormd in een L-profiel. Dit geeft het design een stoere touch. Het is tevens niet alleen een sterk design. Ook is hij erg makkelijk in gebruik te nemen. Het bovenblad is uitgevoerd in MDF in speciale lak. De poten zijn uitgevoerd in massief eiken Wijn Rood. Hij heeft tevens nog een mooi formaat van Ø 45 cm x 45cm.


Design: Jonas Trampedach

Arco Tre bijzettafel samengevat:

  • Uitvoering blad: MDF in speciale lak
  • Uitvoering poten: massief eiken Wijn Rood
  • Afmetingen: Ø 45cm x 45cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag