Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0003

Artifort Balans bijzettafel

De Artifort Balans bijzettafel geeft u tal van combinatie mogelijkheden. De Balans kans individueel worden gebruikt als bijzettafeltje in uw woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 223
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Artifort Balans bijzettafel geeft u tal van combinatie mogelijkheden. De Balans kans individueel worden gebruikt als bijzettafeltje in uw woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer. De Artifort Balans tafeltjes zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en kleuren waardoor u zelf leuke speelse combinaties kunt maken. De poot is van massief eikenhout in oliekleur, de voet en het tafelblad zijn van 4mm dik staal en voorzien van poedercoat. Vind de perfecte balans!

Design: Khodi Feiz 2015

Artifort Balans bijzettafel samengevat:

  • Leverbaar in drie verschillende afmetingen
  • Tafelblad 4mm dik staal, poedercoat
  • Poot massief eikenhout, olie

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!