Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0006

Artifort Bras Bank

Artifort Bras is een prachtige strak ontworpen bank met ronde hoeken. Kenmerkend zijn de unieke armleuningen deze zijn ontworpen aan de hand van de natuurlijke vorm van je arm, wanneer je deze ontspannen op een leuning rust.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.617
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Artifort Bras is een prachtige strak ontworpen bank met ronde hoeken. Kenmerkend zijn de unieke armleuningen deze zijn ontworpen aan de hand van de natuurlijke vorm van je arm, wanneer je deze ontspannen op een leuning rust. De Artifort Bras heeft een actief zitcomfort. Tevens beschikbaar is de bijpassende hocker die tevens als bijzettafel kan dienen. Lui achterover of knus in de hoek, Bras nodigt uit en omarmt je!

Design: Khodi Feiz 2014

Artifort Bras Bank samengevat:

  • Beshcikbaar in vier verschillende maten
  • Stalen onderstel verkrijgbaar in standaard Artifort poedercoat kleuren
  • Ook massief eikenhouten poten mogelijk
  • Optioneel: hocker en sierkussens

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag