Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002646

Artifort Figura hoekbank

De Artifort Figura hoekbank is een aparte verschijning en dankt zijn naam dan ook aan zijn figuur. De ''geknikte'' hoek valt direct op en geeft de bank een ruimtelijk en open karakter. De bank is daardoor ook prima toe te passen in een open vrije setting. Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 4.670 Normale prijs € 6.676
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Artifort Figura hoekbank is een aparte verschijning en dankt zijn naam dan ook aan zijn figuur. De ''geknikte'' hoek valt direct op en geeft de bank een ruimtelijk en open karakter. De bank is daardoor ook prima toe te passen in een open vrije setting. De opstelling bestaat uit element LA309 chaise longue van 198x82cm met lage armlegger, en een hoekelement 007. De gehele bank is uitgevoerd in de stof Uniform Melange Peacock 0983 met poten p57 in black grey RAL7021. De poten zijn tevens voorzien van vloerdoppen van kunststof.


Artifort Figura hoekbank samengevat:

  • Stoffering: Main Line Flax MLF3
  • Frame: chroom

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag