Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0012

Artifort Little Tulip eetkamerstoel

Met de wat uitlopende armleuningen lijkt Artifort Little Tulip inderdaad op een tulp. Deze eetkamerstoel heeft een opvallend en karakteristiek ontwerp en is daarmee een echte blikvanger in uw interieur.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 773
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Met de wat uitlopende armleuningen lijkt Artifort Little Tulip inderdaad op een tulp. Deze eetkamerstoel heeft een opvallend en karakteristiek ontwerp en is daarmee een echte blikvanger in uw interieur. De Little Tulip van Artifort is een leuk elegant stoeltje met een lage rug en is ook leverbaar als barstoel met een hoogte van 60 of van 80 cm. Deze stoel is geschikt voor zowel thuis als op kantoor.

Design: Pierre Paulin

Artifort Little Tulip eetkamerstoel samengevat:

  • Leverbaar als draaibare en niet draaibare variant (schijfvoet of kruisvoet)
  • Ook verkrijgbaar als barstoel (60 cm of 80 cm)
  • Ook leverbaar als Artifort Tulip

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag