Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0018

Artifort Mare hoekbank vaste rug

De Artifort Mare hoekbank. Een prachtige strakke bank in de uitvoering met vaste rugkussens. Een tijdloos design met kenmerkende inkeping in het midden van de zitting.

Design: René Holten

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 4.795
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Artifort Mare bank met vaste rug; een moderne en strakke bank die ieder modern interieur goed zal staan. René Holten heeft dit ontwerp voor Artifort bedacht en ontwikkeld. Kenmerkend voor de Mare is de strakke en tijdloze vormgeving. Ieder modern interieurliefhebber met een liefde voor strakke lijnen zal voor de Mare haar charme vallen. De Artifort Mare is door haar actieve en stevige zit. De zitkussens liggen vrij hoog waardoor gaan zitten en weer opstaan gemakkelijker word. Bijzonder fraai zijn de inkepingen in de rugkussens die slechts een klein deel naar binnen lopen. Gecombineerd met de elegante sledevoet zorgt dit voor een licht en ruimtelijk voorkomen. De Mare is sinds de verschijning in 2003 zeer populair gebleven. Moderne elegantie gecombineerd met een goed zitcomfort dragen hieraan bij. Bekijkt u ook een alle overige mogelijkheden binnen de Mare serie en maak uw perfecte zithoek compleet. Design: René Holten, 2003

Artifort Mare hoekbank vaste rug samengevat:

  • Artifort Mare hoekbank met vaste rugkussens
  • Maar uw opstelling met vele verschillende elementen waaronder ook hoeken van 90 en 135 graden
  • Diverse hoekopstellingen mogelijk
  • Leverbaar in stof en leer
  • Armleggers standaard 12 cm breed, optioneel 21cm breed
  • Onderstel: standaard in poedercoat, optineel in gepolijst RVS
  • Standaard zithoogte: 43cm, optineel met 2cm hoger onderstel voor een zithoogte van 45cm
  • Voorzien van vloerdoppen met vilt

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag