Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0019

Artifort Orange Slice fauteuil

Fauteuil Orange Slice van Artifort bestaat uit twee identieke schelpen (de sinaasappelpartjes, vandaar de naam). Vanuit verschillende invalshoeken ziet de Orange Slice er steeds net iets anders uit, net alsof hij steeds van vorm verandert.

Designer: Pierre Paulin

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.718
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Fauteuil Orange Slice van Artifort bestaat uit twee identieke schelpen (de sinaasappelpartjes, vandaar de naam). Vanuit verschillende invalshoeken ziet de Orange Slice er steeds net iets anders uit, net alsof hij steeds van vorm verandert. Het speelse ontwerp van deze fauteuil komt in felle kleuren extra tot zijn recht.

Naast de (standaard) fauteuil kunt u ook kiezen voor een hogere versie van dit Artifort ontwerp, waarin u meer rechtop zit en die ook geschikt is om aan tafel te zitten. Bij de Artifort Orange Slice is ook een poefje leverbaar.

Designer: Pierre Paulin

Artifort Orange Slice fauteuil samengevat:

  • Buisonderstel van verchroomd metaal
  • Leverbaar in twee hoogtes
  • Bijpassende poef verkrijgbaar

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!