Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LART0024

Artifort Shark eetkamerstoel

De Artifort Shark is een strakke eetkamerstoel met een comfortabele stevige zit en prettige steun in de rug. Deze stoel is ook zeer geschikt als vergaderstoel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 614
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Artifort Shark; een zeer geliefd design binnen de fraaie collectie van Artifort. Menig designliefhebber zal de Shark direct herkennen. De Shark is een uiterst comfortabele eetkamerstoel die zicht tevens uitstekend laat plaatsen in een wacht- of vergaderruimte. De Artifort Shark komt aan zijn naam door de gelijkenis met het profiel van een haai. Zijn vormen zijn strak met mooie rondingen. De zitkuip zit uiterst comfortabel en geeft een zeer prettige steun aan de rug. De bijzondere vorm van de Artifort Shark wordt mogelijk gemaakt door een stalen binnenwerk met een houten zitplaat. Deze delen worden vervolgens voorzien van hoogwaardig schuim en gestoffeerd. De Shark is een prettige en vooral mooie stoel voor lange avonden aan tafel of voor een productieve vergadering. Bekijkt u vooral ook eens alle mogelijkheden binnen de Shark serie, sinds kort is er ook een Shark fauteuil verkrijgbaar. Design: René Holten, 2011

Artifort Shark eetkamerstoel samengevat:

  • Leverbaar met pootjes, met slede, als 4-teens variant en als 4-teens draaibare variant met retourmechaniek

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag