Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80001999

Linteloo Take it Easy Lounge 3-zits bank

Verkocht

De Take It Easy Lounge serie ontworpen door de Italiaanse Paola Navone. De bank is afkomstig uit de ‘Easy Living’ serie die zij voor Linteloo heeft ontworpen. De bank is comfortabel, praktisch en modern. Het zitcomfort is zeer goed en middels de kussens kunt u gemakkelijk uw zithouding aanpassen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Take It Easy Lounge serie ontworpen door de Italiaanse Paola Navone. De bank is afkomstig uit de ‘Easy Living’ serie die zij voor Linteloo heeft ontworpen. De bank is comfortabel, praktisch en modern. Het zitcomfort is zeer goed en middels de kussens kunt u gemakkelijk uw zithouding aanpassen. Alle hoezen van de bank en de kussens zijn afneembaar, waardoor het meubel gemakkelijk gereinigd kan worden.

Design: Paola Navone

Linteloo Take it Easy Lounge 3-zits bank samengevat:

  • Uitvoering: stof Sienna 2992 piping amaranto
  • Uitstekend zitcomfort
  • Voorzien van afneembare hoezen om bank en kussens

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag