Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807151

Thonet B9B Bijzettafel

De Thonet B9B bijzettafel heeft een prachtige buizenconstructie als frame, wat het meubel een tijdloze uitstraling geeft. Deze variant heeft een zwart frame met een blad van sichtbeton, wat dit meubel een stoere uitstraling geeft.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 450 Normale prijs € 565
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet B9B bijzettafel heeft een prachtige buizenconstructie als frame, wat het meubel een tijdloze uitstraling geeft. Deze variant heeft een zwart frame met een blad van sichtbeton, wat dit meubel een stoere uitstraling geeft. Ook is het door het materiaal gebruik een degelijke tafel en tevens gemakkelijk te verplaatsen. Deze bijzettafel is een Bauhaus klassieker en ook goed te combineren met andere mater, bijvoorbeeld de kleinere B9A.

Design: Marcel Breuer

Thonet B9B Bijzettafel samengevat:

  • Design bijzettafel
  • Tijdloos design
  • Buizenframe: 9005 zwart
  • Blad: sichtbeton donkergrijs
  • Afmeting: 52 x 39 x 50 cm

Over Thonet

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag