Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: CBR197

Bree's New World Cabana eetkamerstoel

Deze Bree's New World Cabana eetkamerstoel is een echte zetel met zijn armleuningen, zachte lederen bekleding en mooie inlinewielen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
€ 439
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Bree's New World Cabana eetkamerstoel komt in diverse uitvoeringen. In dit geval heeft de comfortabele eetkamerstoel zachte Gogain bekleding in de kleur Bosco, een zwart roestvrijstalen frame en inlinewielen. Gogain is een natuurlijke leersoort en heeft daardoor ook de bijbehorende natuurlijke imperfecties zoals littekens en insectenbeten. Dit geeft de stoel in onze optiek alleen maar meer karakter. De Cabana zetel is met oog voor detail afgewerkt. Een mooie piping langs de arm- en rugleuning en een opvallende naad over de gehele voor- en achterkant van de hoge rugleuning. Het zwarte subtiele onderstel is geplaatst op inlinewielen, waardoor u de stoel makkelijk heen en weer beweegt onder de tafel. De inlinewielen geven de stoel iets industrieels waardoor hij zowel goed onder een eettafel als onder een directie- of vergadertafel past.


Design: Bree's New World

Bree's New World Cabana eetkamerstoel samengevat:

  • Bree's New World Cabana eetkamerstoel
  • Comfortabele eetkamerstoel met armleuningen
  • Zachte lederen Gogain bekleding in de kleur Bosco
  • Ton sur ton stiksels
  • De Cabana past zowel in woonhuis als op kantoor
  • Rvs frame in zwart epoxy
  • Ranke poten op inlinewielen
  • Nederlands fabricaat

Over Bree's New World

In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

 
CloseClose

Uw aanvraag