Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012457

Bree's New World Rosie fauteuil

De Bree’s New World Rosie fauteuil heeft een lichtvoetig design. De kuipvormige zitting zorgt zowel voor eigentijdse uitstraling als een heerlijk zitcomfort. Rosie pas in welhaast ieder interieur. Lees meer

Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 802 Normale prijs € 1.070
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Bree’s New World Rosie fauteuil heeft een lichtvoetig design. De kuipvormige zitting zorgt zowel voor eigentijdse uitstraling als een heerlijk zitcomfort. Ook heeft Rosie een galante rugleuning. Daardoor krijgt hij zijn eigentijdse charisma. Hij is bekleed in de donkere stofsoort Kenia Denim. Het onderstel bestaat uit een 5-teens draaivoet. Deze is uitgevoerd in matzwart. Iedere teen heeft een zwart kunststof dopje, ter bescherming van de vloer. Rosie laat zich namelijk gemakkelijk verplaatsen. Vandaar dat de hij past in welhaast ieder interieur.


Design: Bree’s New World

Bree's New World Rosie fauteuil samengevat:

  • Lichtvoetig en eigentijds
  • Uitvoering: stofsoort Kenia Denim
  • Draaivoet: matzwart, 5-teens
  • Afmetingen: breedte 80cm, diepte 82cm, hoogte 92,5cm
  • Zitdiepte: 43cm, zithoogte: 52cm

Over Bree's New World

In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

 
CloseClose

Uw aanvraag