Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: CBR184

Bree's New World Tulipan eetkamerstoel

De Bree's New World Tulipan eetkamerstoel behoeft geen tweede blik om te zien hoe hij aan zijn naam is gekomen. Deze ranke stoel zonder rugleuningen is gestoffeerd met zacht Gogain leder in Bosco, een stijlvolle kleur groen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
€ 419
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Bree's New World Tulipan eetkamerstoel heeft een rugleuning die is gevormd als het silhouet van een tulp. Deze ranke stoel zonder rugleuningen biedt ondanks het luchtige voorkomen perfecte ondersteuning aan het lichaam, onder andere vanwege de diepe zitting. Het lichte uiterlijk wordt geaccentueerd door de ranke metalen slede waarop de Tulipan is geplaats, in dit geval in een zwarte uitvoering. Onder het buismateriaal zijn subtiele kunststof glijders aangebracht die uw vloer beschermen. Deze Tulipan is effen gestoffeerd met de leersoort Gogain in de kleur Bosco, een donkere groene tint. Gogain is een heerlijk zachte, natuurlijke leersoort afkomstig van Nieuw-Zeelandse stieren. Bij de behandeling van het leer trekken de aniline kleurstoffen volledig in het leer. Hierdoor blijven natuurlijke oneffenheden zichtbaar, wat elke stoel een eigen karakter geeft.


Design: Bree's New World

Bree's New World Tulipan eetkamerstoel samengevat:

  • Bree's New World Tulipan eetkamerstoel zonder armleuningen
  • Gestoffeerd in Gogain leder, kleur Bosco
  • Onderstel: zwart sledeframe met kunststof glijders
  • Breedte: 48,5 cm, diepte: 62 cm, hoogte: 85,5 cm
  • Zitting diepte: 46 cm, zitting hoogte 47 cm
  • Nederlands fabricaat

Over Bree's New World

In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

 
CloseClose

Uw aanvraag