Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LB&C0002

Brink & Campman Gravel Karpet

De Gravel van Brink & Campman is een hoogpolig geweven wollen vloerkleed. Dit tijdloze ontwerp is leverbaar in tien dessins, zowel in uni als in kleurcombinaties en variërend van licht tot donker.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 965
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gravel van Brink & Campman is een hoogpolig geweven wollen vloerkleed. Dit tijdloze ontwerp is leverbaar in tien dessins, zowel in uni als in kleurcombinaties en variërend van licht tot donker. Gravel karpetten zijn leverbaar in verschillende standaardafmetingen, maar zijn ook op maat leverbaar. De kleden zijn geschikt voor woonkamer, slaapkamer of kantoor en hebben een rijke uitstraling. Deze Brink & Campman ontwerpen zijn geproduceerd met natuurlijke materialen en passen in zowel klassieke als moderne interieurs.

Brink & Campman Gravel Karpet samengevat:

  • Leverbaar in de standaardmaten 140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 250 cm, 200 x 300 cm en 250 x 350 cm, ook op maat leverbaar
  • Antistatisch, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming

De vanafprijs is van toepassing op de kleinste standaardmaat.

Over Brink & Campman

Brink & Campman fabriceert al meer dan 100 jaar design vloerkleden van hoge kwaliteit en weet ieder jaar weer een prachtige nieuwe collectie karpetten neer te zetten. Het Nederlandse merk koppelt traditionele technieken aan moderne dessins.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!