Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LB&C0003

Brink & Campman Kodari Karpet

De Kodari collectie van Brink & Campman bestaat uit een variatie aan laagpolige handgeknoopte wollen vloerkleden. Of u nu houdt van bloemen, strepen, geometrische vormen, klassiek of modern, er is altijd een Kodari karpet dat in uw interieur past.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.339
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Kodari collectie van Brink & Campman bestaat uit een variatie aan laagpolige handgeknoopte wollen vloerkleden. Of u nu houdt van bloemen, strepen, geometrische vormen, klassiek of modern, er is altijd een Kodari karpet dat in uw interieur past. Kies bijvoorbeeld voor het vrolijke bloemenpatroon van de Garland, het Oosterse ontwerp van de Jasmine of het uitbundige Vegas. In welke variant ook, een vloerkleed uit de Kodari serie van Brink & Campman is een aanwinst in uw interieur.

Brink & Campman Kodari Karpet samengevat:

  • Leverbaar in standaardmaten 140 x 200 cm, 170 x 240 cm en 200 x 300 cm, ook op maat leverbaar
  • Leverbaar in dessins Garland, Vibes, Anemone, Bricks, Daydream, Deco, Elegance, Graph, Jasmine, Miami, Mist, Paisley, Patchwork en Vegas
  • Antistatisch, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming

De vanafprijs is van toepassing op de kleinste standaardmaat.


Over Brinker Carpets

De Nederlandse ontwerpstudio Brink & Campman is in 1897 opgericht. Het bedrijf levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en ontwerpt ieder jaar collecties passend bij de laatste trends op woongebied. Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt.

 
CloseClose

Uw aanvraag