Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0001

Castelijn Circlips eetkamertafel

Tafel Circlips van Castelijn heeft een blad met als vorm een combinatie tussen (de naam zegt het al) een cirkel en een ellips. Een verrassend vormgegeven tafel die vanuit iedere hoek anders oogt. 

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.600
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Tafel Circlips van Castelijn heeft een blad met als vorm een combinatie tussen (de naam zegt het al) een cirkel en een ellips. Een verrassend vormgegeven tafel die vanuit iedere hoek anders oogt. Deze Castelijn tafel is leverbaar in drie varianten met verschillende afmetingen. U heeft keuze uit een taps toelopende kolomvoet in de vorm van het blad (Circlips-2) of schuin geplaatste poten (alle drie de modellen). Ook voor het blad heeft u keuze uit diverse materialen. De bladhoogte van de Castelijn Circlips tafels is 74 cm. 

Design: Dick Spierenburg

Castelijn Circlips eetkamertafel samengevat:

  • Poten in lak, hout of RVS (of een mix)
  • Kolom in matte effectlak of geheel in eiken
  • Blad in hout (diverse beitstinten), desktop of HPL
  • Afmeting Circlips-1: 155 x 124 cm
  • Afmeting Circlips-2: 215 x 124 cm
  • Afmeting Circlips-3: 236 x 124 cm

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Uw aanvraag