Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0001

Castelijn Circlips eetkamertafel

Tafel Circlips van Castelijn heeft een blad met als vorm een combinatie tussen (de naam zegt het al) een cirkel en een ellips. Een verrassend vormgegeven tafel die vanuit iedere hoek anders oogt. 

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.690
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Castelijn Circlips eetkamertafel is zonder meer een van de meest populaire modellen van Castelijn. Dick Spierenburg heeft met dit design een uniek stuk ontworpen. Het tafelblad van de Circlips heeft een verrassende vorm; het is een combinatie tussen een cirkel en een ellips. Door deze vorm kunnen er verrassend veel mensen aan deze tafel aanschuiven. Naast een ideale eetkamertafel leent de Circlips zich ook uitstekend als vergadertafel. De bladhoogte van de Castelijn Circlips is 74 cm. De verjongde bladrand draagt bij aan het totaalplaatje van organische en zachte vormen. Een bijzonder vormgegeven tafel die vanuit iedere hoek weer anders oogt. Een ontwerp welke zeer herkenbaar en gewaardeerd is binnen de Castelijn collectie. Bekijkt u ook eens de overige mogelijkheden van de Circlips; zo is er de keuze uit 3 schuin geplaatste poten of een uitvoering met fraaie kolomvoet (Circlips-2). Design: Dick Spierenburg

Castelijn Circlips eetkamertafel samengevat:

  • Poten in lak, hout of RVS (of een mix)
  • Kolom in matte effectlak of geheel in eiken
  • Blad in hout (diverse beitstinten), desktop of HPL
  • Afmeting Circlips-1: 155 x 124 cm
  • Afmeting Circlips-2: 215 x 124 cm
  • Afmeting Circlips-3: 236 x 124 cm

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!