Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0005

Castelijn Groove wandkast

Kasten in de serie Groove van Castelijn hebben als basis open vakken die de meubelen een strak en luchtig uiterlijk geven. Deze vakken kunnen opgebouwd worden in de breedte en in de hoogte, van dressoir tot plafondhoge wand.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 7.975
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Kasten in de serie Groove van Castelijn hebben als basis open vakken die de meubelen een strak en luchtig uiterlijk geven. Deze vakken kunnen opgebouwd worden in de breedte en in de hoogte, van dressoir tot plafondhoge wand. De ingeschoven aluminium schappen van deze Castelijn kast worden afgewisseld met stevige constructieplanken. Doordat de verbindingen niet zichtbaar zijn is de Groove zeer geschikt als vrijstaande kast en als roomdivider. U kunt de basiselementen van de Castelijn Groove aanvullen met deuren, laden, geïntegreerde werkbladen, apparatuur-lowboards of tv-schuifdeurkasten.

Design: Coen Castelijn

Castelijn Groove wandkast samengevat:

  • Verkrijgbaar in diverse hoogtematen
  • Staanders en constructieschappen leverbaar in lak of hout
  • Inschuifschappen van geanodiseerd aluminium
  • Prijs is berekend aan de hand van de eerste afbeelding

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!