Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0006

Castelijn Kaast hangkast

Bij kast Kaast van Castelijn zegt de naam het al: een ontwerp geïnspireerd door kaas. In de vier gaten (kokers) van dit verrassende meubel kunnen bijvoorbeeld wijnflessen of tijdschriften bewaard worden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.450
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Bij kast Kaast van Castelijn zegt de naam het al: een ontwerp geïnspireerd door kaas. In de vier gaten (kokers) van dit verrassende meubel kunnen bijvoorbeeld wijnflessen of tijdschriften bewaard worden. Binnenin rond deze kokers is veel bergruimte met schappen in verschillende hoogtes. De gaten kunnen ook in een contrastkleur worden uitgevoerd (en Kaast is ook leverbaar in andere kleuren dan geel). Castelijn Kaast is een zeer geschikt meubel als u op zoek bent naar iets bijzonders.

Design: Coen Castelijn

Castelijn Kaast hangkast samengevat:

  • Afmeting 80 x 80 cm, 33 cm diep
  • Ook leverbaar als staande variant met afmeting 160 x 80 cm, 33 cm diep
  • Ombouw en deuren in uni-, effectlak of hoogglans

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Uw aanvraag