Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0009

Castelijn RP-LK3 wandkast

De Castelijn RP-LK3 leunkast is een bijzondere kast. De RP-LK3 staat op ranke taps toelopende, massief eiken poten die aan een metalen frame bevestigd zijn. De deuren zijn greeploos. In de kast bevinden zich twee verstelbare schappen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.950
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Castelijn RP-LK3 leunkast is een bijzondere kast. De RP-LK3 staat op ranke taps toelopende, massief eiken poten die aan een metalen frame bevestigd zijn. De deuren zijn greeploos. In de kast bevinden zich twee verstelbare schappen. De eiken poten en multiplex bladrand kunnen in 6 kleuren geolied worden. Het bladoppervlak is beschikbaar in 8 kleuren Fenix. Kasthoogte: 68 cm.

Designer: Coen Castelijn

Castelijn RP-LK3 wandkast samengevat:

  • Greeploze deuren
  • Ranke taps toelopende, massief eiken poten
  • Bladrand leverbaar in 6 kleuren
  • Bladoppervlak beschikbaar in 8 kleuren Fenix
  • Afmetingen: 114x90 cm
  • Kasthoogte: 68 cm

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!