Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LCAS0011

Castelijn Solo wandkast

De kastenserie Solo van Castelijn biedt veel mogelijkheden tot combineren. Deze collectie van hangende kasten bestaat uit dressoirs, lowboards en torenkasten in diverse afmetingen. De Solo kasten hebben een opvallende asymmetrische strook, dit is bij de lowboards en dressoirs de lade en bij de hoge kasten een verticale sierstrook.

Designer: Castelijn Team

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.070
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De kastenserie Solo van Castelijn biedt veel mogelijkheden tot combineren. Deze collectie van hangende kasten bestaat uit dressoirs, lowboards en torenkasten in diverse afmetingen. De Solo kasten hebben een opvallende asymmetrische strook, dit is bij de lowboards en dressoirs de lade en bij de hoge kasten een verticale sierstrook. Voor deze strook kunt u kiezen voor een afwijkende kleur of structuur of voor hout. Deze strook is verwisselbaar waardoor u uw Castelijn meubel gemakkelijk een ander uiterlijk kunt geven.

De prijs van dit programma is afhankelijk van uw keuze, informeer hiernaar d.m.v. onderstaand formulier of kom langs in onze winkel.

Designer: Castelijn Team

Castelijn Solo wandkast samengevat:

  • Leverbaar als dressoir (12 soorten), lowboard (12 soorten, variërend in lengte van 100 tot 250 cm), kasten (3 modellen) en kastrompen (16 varianten in 4 hoogtematen)
  • Rompen en fronten in lak
  • Dressoirs en lowboards kunnen door middel van pootjes of stelvoetjes ook op de vloer geplaatst worden

Over Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!