Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0081

Leolux Devon bank

De Leolux Devon is een nieuw design wat direct als een echte Leolux te herkennen is. Armgardt zijn designkwaliteiten en het vakmanschap van Leolux komen samen in de Devon.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.675
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Devon is een nieuw design wat direct als een echte Leolux te herkennen is. Armgardt zijn designkwaliteiten en het vakmanschap van Leolux komen samen in de Devon. Het programma biedt vaste banken en losse elementen om een hoekopstelling mee te creëren. Dankzij de fraaie afwerking en ambachtelijke details straalt de Devon echt kwaliteit uit. Daarnaast zijn de zij-elementen verstelbaar waardoor u altijd een optimaal zitcomfort beleeft.

Design: Jan Armgardt

Leolux Devon bank samengevat:

  • Programma bestaande uit een 2-, 2,5 en 3-zits bank, chaise longue en pouf. Aanbouwelementen met 1 arm 2,5- en 3-zits en chaise longue Large of Medium
  • Stoffering: stof of leder (alleen uni bekleding)
  • Sierstiknaad Cross optioneel in afwijkende kleur
  • Comfortoptie: +2cm zithoogte

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag