Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDUO0025

Dutch Originals Gispen Today GT411 fauteuil

Het sledemodel Gispen Today 411 is geïnspireerd op de Gispen Classics 411.Een fauteuil die tot 1941 in productie maar nu terug in de collectie is.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 710
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Het sledemodel Gispen Today 411 is geïnspireerd op de Gispen Classics 411. Een fauteuil die tot 1941 in productie was. Oorspronkelijk is deze fauteuil in de collectie opgenomen als een zogenaamde "in-between", die veelal op kantoor bij een bureau of als bezoekersstoel werd gebruikt. Betreft het nu een fauteuil of toch een stoel? Deze "in-between" is uitermate geschikt in de vrije ruimte en als robuuste set aan de eetkamertafel.

Dutch Originals Gispen Today GT411 fauteuil samengevat:

  • Stoffering: stof Keymer Heming 91
  • Frame: hoogglans chroom
  • Armleggers: standaard bakeliet zwart

Over Dutch Originals

De oudste meubelfabriek van Nederland en voorloper van Dutch Originals, Gebroeders van der Stroom, heeft de exclusieve rechten verworven om enkele succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen in licentie te mogen vervaardigen. Voor designklassiekers bent u bij Dutch Originals aan het goede adres. Design meubelen ontworpen door W. H. Gispen, maar ook door zijn tijdgenoten en andere vooraanstaande Nederlandse ontwerpers van nu. De ontwerpen worden door Dutch Originals op basis van de oorspronkelijke tekeningen geproduceerd, met de hand gemaakt en met de kennis en technieken van nu.

 
CloseClose

Uw aanvraag