Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012600

Gealux Single relaxfauteuil

De Gealux Single 4104 relaxfauteuil biedt net dat beetje extra ontspanning. Dit heeft hij te danken aan zijn verstelbare rug. Daarnaast heeft hij ook een fraai uiterlijk.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.194 Normale prijs € 1.837
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gealux Single 4104 relaxfauteuil is ideaal wanneer u opzoek bent naar ontspanning. Zo heeft hij namelijk een verstelbare rug. Deze wordt aangestuurd door middel van een tiptoets en 3 motors met een accu. Naast deze comfortabele eigenschap heeft Single ook een fraai uiterlijk. Zo is hij immers bekleedt in de stofsoort Forward. Zijn x60 voet is daarentegen uitgevoerd in geborsteld chroom.

Design: Gealux

Gealux Single relaxfauteuil samengevat:

 • Verstelbare rug
 • Tiptoets rechts
 • Small versie
 • Uitvoering: stofsoort Forward
 • Voet: x60 in geborsteld chroom
 • Over Gealux

  Gealux is opgericht in 1989 en is een 100% Nederlands bedrijf. Gealux is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen waarvan u jarenlang zitplezier heeft. De productie vindt plaats in de eigen fabriek te Culemborg. Veel meubelen kunnen ‘custom-made’ worden geleverd, geheel naar eigen wens. Veel meubelen zijn voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux is vooruitstrevend en innovatief met designs van de hoogste kwaliteit.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag