Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012645

Gelderland Hold Tide 7860 fauteuil

Verkocht

De Gelderland Hold Tide 7860 fauteuil is mooi vanuit elke hoek. Bovendien stralen zijn ambachtelijke details het vakmanschap uit van Gelderland. Daarnaast biedt hij een heerlijk comfort, want er is veel aandacht besteedt aan de ergonomie.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Gelderland Hold Tide 7860 fauteuil is mooi vanuit elke hoek. Bovendien stralen zijn ambachtelijke details het vakmanschap uit van Gelderland. Zijn bekleding wordt gescheiden door een naad. Hiermee wordt een waterlijn gesuggereerd. Daarnaast biedt hij een heerlijk comfort, want er is veel aandacht besteedt aan de ergonomie. Hij is bekleedt in de stofsoort Velours Plus. Ten slotte heeft hij een formaat van 71cm x 85cm x 110cm.

Design: FOKlab

Gelderland Hold Tide 7860 fauteuil samengevat:

 • Mooi vanuit elke hoek
 • Bekleding: stofsoort Velours Plus
 • Afmetingen: 71cm x 85cm x 110cm

 • Over Gelderland

  Een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1935. Aangetrokken door Scandinavisch design werd al snel een keuze gemaakt voor de moderne, strakke vormgeving. Tevens werd de basis gelegd voor het principe dat nog altijd leidend is; duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen ambachtelijk vervaardigd in Nederland.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag