Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0062

Leolux Parabolica fauteuil

De Leolux Parabolica draaifauteuil biedt met zijn iconische asymmetrische krul verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er ‘gewoon’ in zitten, ontspannen in liggen of de fauteuil zelfs gebruiken als werkplek door de armleuning als minitafeltje te gebruiken.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.235
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Parabolica draaifauteuil biedt met zijn iconische asymmetrische krul verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er ‘gewoon’ in zitten, ontspannen in liggen of de fauteuil zelfs gebruiken als werkplek door de armleuning als minitafeltje te gebruiken. U kunt de Parabolica fauteuil in een groot aantal bekledingen en kleuren uit de Leolux collectie laten uitvoeren, waarbij u zelf kunt bepalen in welke kleurcombinatie u de buitenkant, de binnenzijde en de band rondom wilt.

Designer: Stefan Heiliger

Leolux Parabolica fauteuil samengevat:

  • Uitgevoerd met arm links of rechts
  • Schaalvoet in geborsteld aluminium, optioneel lak

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!