Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012569

Pode Tibia fauteuil

De Pode Tibia fauteuil is een heerlijk uitnodigend zitkuipje met het zachtste leer bekleed. Het leer in de kleur ‘Brown Sugar’ contrasteert mooi met het donkere onderstel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.210 Normale prijs € 1.515
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Tibia fauteuil nodigt u uit om plaats te nemen in de heerlijk zachte kuip die uw lichaam omsluit. Zitting, armleuningen en rugleuning zijn als het ware één organisch en ergonomisch gevormde schijf. De lounger is nonchalant gestoffeerd, om precies te zijn gebombeerd in Neron leer. Dit is een zuiver anilineleer wat wil zeggen dat de structuur en de tekeningen van de huid nog zichtbaar zijn. Het leer is zacht en soepel door de behandeling die het krijgt: het materiaal wordt licht opgeruwd en krijgt een finish met olie. De kleur van het leer ‘Brown Sugar’ gaat prachtig samen met het metalen onderstel dat is behandeld met een epoxy in de kleur Lead Diamond. De buizen pootjes zijn op een verrassende manier geplaatst onder het frame, een mooi staaltje design van het Duitse Formstelle.


Design: Formstelle

Pode Tibia fauteuil samengevat:

  • Pode Tibia fauteuil
  • Uitgevoerd in Neron leder in de kleur Brown Sugar
  • Onderstel in epoxy E3000 Lead Diamond
  • Afmetingen: breedte 87 cm, diepte 80 cm, hoogte 80 cm

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die met gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag