Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80310304

Artifort Extens kast

De Artifort Extens kast heeft een fraai, opvallend design. Zijn aluminium romp geeft hem zowel een stoere als eigentijdse uitstraling. Daarnaast contrasteren zijn houten draagplanken prachtig met zijn romp.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 935 Normale prijs € 1.249
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Artifort Extens kast heeft een fraai, opvallend design. Zijn aluminium romp geeft hem zowel een stoere als eigentijdse uitstraling. Daarnaast contrasteren zijn houten draagplanken prachtig met zijn romp. Dat maakt hem bovendien een tikkeltje speels. Zijn romp is uitgevoerd in de lak Purple Red P65. De draagplanken zijn uitgevoerd in de lak Light Pink P61. Hij heeft een formaat van 60cm x 36cm x 130cm. Hij neemt weinig ruimte in, maar biedt wel genoeg opbergruimte. Dit maakt hem zeer geschikt voor kleinere ruimtes. In grote ruimtes kan hij zich ook prima vinden. Zijn knallende kleur maakt hem namelijk tot een subtiele eyecatcher.


design: Khodi Feiz

Artifort Extens kast samengevat:

  • Romp: aluminium in lak Pruple Red P65
  • Onderstel: Quartz Grey P55
  • Afmetingen: 60cm x 36cm x 130cm

Over Artifort

Al in 1890 zijn de fundamenten van Artifort gelegd. Door de recessie in de jaren 20 werd het bedrijf gedwongen om een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De nadruk kwam te liggen op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met smaakvol design en innovatief gebruik van materialen. Concurrentie van andere fabrikanten werd gepareerd door voortdurende innovatie, dit beleid wordt nog steeds voortgezet. Artifort staat al ruim een eeuw voor echt, herkenbaar en kwalitatief design.

 
CloseClose

Uw aanvraag