Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80310300

Bree's New World Fibonacci dressoir

Verkocht

De Bree’s New World Fibonacci dressoir heeft zowel een zeer stijlvol als modern ontwerp. Hij is afkomstig uit de design kastenserie van het merk. Wat karakteristiek is voor hem is de verhouding tussen de vlakken. Deze zijn namelijk ongelijk verdeeld.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Bree’s New World Fibonacci dressoir heeft zowel een zeer stijlvol als modern ontwerp. Hij is afkomstig uit de design kastenserie van het merk. Wat karakteristiek is voor hem is de verhouding tussen de vlakken. Deze zijn namelijk ongelijk verdeeld. Door een optelsom en vermenigvuldigingen met de Griekse letter ‘phi’ wordt de verhouding tussen de vlakken vormgegeven. Ook is Fibonacci greeploos uitgevoerd. Het bovenblad is uitgevoerd in gehard zilver satijnglas alu. De romp is daarentegen uitgevoerd in een antraciet lak. Hij staat bovendien op een aluminium sokkel. Tevens heeft hij een royaal formaat van 203cm x 45cm x 78cm.


Design: Bree’s New World

Bree's New World Fibonacci dressoir samengevat:

  • Bovenblad: gehard zilver satijnglas alu
  • Romp: antraciet lak met aluminium profiel
  • Afmetingen: 203cm x 45cm x 78cm

Over Bree's New World

In 1897 is Bree’s New World gestart, toen heette het bedrijf nog ‘’Stoomtimmerfabriek De Akerboom’’. De ambachtelijke fabriek is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met zeer eigentijdse meubelen met intrigerende ontwerpen. Alle generaties van familie Van Bree hebben in deze meubelfabriek gewerkt. Kenmerkend zijn de strakke ontwerpen en topkwaliteit. De meubelen van Bree’s New World worden geleverd in Nederland en ver daarbuiten.

 
CloseClose

Uw aanvraag